Ännu lite mer olivolja kanskeinte heller skadar om man ska tro på allt Jamie Oliver säger. Men varförinte ta det ett steg till, göra de mer mättande, använda riktigt schyssta råvaror och lyxa till de lite
Tänker vi då på så mycket smak det finns i benen, som man gjorde förr då allt togs tillvara. Vi lever i tider då filéer av olika slag är det mest gångbara bland råvarorna i butikernas försäljningsdiskar med kött, fisk och fågel
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Det är inte många ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inteså mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
Blir kanskeinte som detvar tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Den kommer aldrig att gå i hop totalt, men om man tillsätter med grädde eller creme fraiche så märks detinte lika tydligt att den är sprucken
Jag hade tacosåskvarsådet fick bli "tomatsåsen". På det ett lager riven prästost, strimlad rökt skinka, champinjoner, lök, paprika, färska tomater, skivad mozzarella, lite olivolja, svartpeppar och självklart oregano
Om jag ska tro på Bondepraktikan så kommer det bli regn större delen av september och hittills har detinte slagit fel, det har kommit störtskurar varje dag sedan september började
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varförså många får cancer
Varierar bären efter tycke och smak och fyllningen efter vad som finns i kylskåpet. Jag har tappat räkningen på hur många såna här pajer jag har bakat den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.