Men har man jobbat med odlingenvill man ju gärna få glädje av resultatet också. Många gånger under året kommer vi att kunna äta vår goda tomatsås av olika slag
spöregn och riktigt kallt, gå här hemma och frysa när jag vill ha strålande solsken och ligga på beachen med någon sommarpratare i öronen och småslumra under solhatten
Vi fann verkligen varandra och hade ett långt samtal om mat, bokskrivande, att bli klokare med åren, kvinnliga chefer, ätstörningar, förebilder, hälsoresor och mycket annat
Kategorier. Liknandeinlägg. Kom ihågmig. (publiceras ej). 20 januari 2016, 20. 20 januari 2016, 20. Minlillaflickablir 10 år idag och fick välja vilken rätt hon vill ha och det blev hemma lagat Kina mat
Kotletterna var saftiga, potatisenhadesugittill sej massa smak och skyn åt vi nästan med sked. Sistvi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingrediensernatill en italienskklassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Detta beror givetvis på att makrill bara är i säsong under maj till oktober. Jag kombinerade samman två sorters grovkornigdijonsenap och honungsdijonsenap med dill, vittvin och grädde, och dessa ingredienser passade så otroligt bra tillmakrillen att jag blev alldeles lycklig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.