Fem dagar var bra kämpat. Lunch - Rester av bovetewook med svamp från igår, recept finns härMiddag - Chevrègratäng med spenat, recept finns nedanför bilderna
Tredje dagen med min detox bestod som vanligt av en kopp med detoxte med citron och kokosolja i, färskpressad juice (denna gång på rödbetor, morötter, ingefära, stjälkselleri och grape), smoothie på avokado, babyspenat, jordgubbar, kiwi, svarta vinbär, banan och havremjölk, ugnsrostade grönsaker som morot, broccoli, aubergine och zucchini med olivolja+ghee och örtsalt på och sist men inte minst ett mycket gott mellanmål
Den fjärde dagen gått också bra. Morgonprocedur var den samma som föregående dagarna. Och så är det varmt citronvatten med ingefära som gällde hela dagen
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Jag har inte mått dåligt, men har under några dagar varit ovanligt orkeslös och frusen
Tredje dagen gått bra med. Morgonprocedur var samma som föregående dagarna, dvs shot med korngräs, Ultra Detox + Ultra Balans, varmt citronvatten + kokosolja och till sist shot med maca- och maquipulver
6-e dagen var skön och lugn. pulpan från nötmjölkstillverkning eller nötmjöl (ca 2,5 - 3 dl). 5. Grädda i mitten av ugnen, 140 grader, ca 1,5 timmar med ugnslucka på glänt. Jag tog ut plåten efter 1,5 timmar och skar allt i rutor. 2 bananer pulpan från nötmjölkstillverkning eller nötmjöl (ca 2,5 - 3 dl)
Jag började dagen med en ingefärsshot som gjordes på ekologisk ingefärspulver och pressad citron, den tänkte jag börja dagen med varje morgon, imorgon tänkte jag även prova att slänga i lite vetegräspulver, kanske inte är det godaste man druckit men ack så nyttigt
1. Dela päronet i mindre delar med en kniv. 2. Kärna ur avokadon och dela även den i mindre bitar. 3. Mixa samman alla ingredienser till en slät smoothie
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags. 500 g benfritt nötkött av innanlår
Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. 45 - 55 minuter att ugnssteka. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.