Chokladmuffins. Blanda alla torra ingredienser till chokladmuffinsen i en bunke. När chokladmuffinsen svalnat brer eller spritsar du på glasyren ovanpå muffinsen (gör gärna extra glasyr om du spritsar, då detta kräver extra mycket glasyr)
Blanda alla torra ingredienser till chokladmuffinsen i en bunke. Lägg åtta stycken muffinsformar i en muffinsplåt (alternativt använd dubbla formar) och häll i smeten
ChokladmuffinsSmält smöret. Blanda alla torra ingredienser till chokladmuffinsen i en bunke. När chokladmuffinsen svalnat brer eller spritsar du på glasyren ovanpå muffinsen (gör gärna extra glasyr om du spritsar, då detta kräver extra mycket glasyr)
Så galet goda. En av mina favoritmuffins (topp-tre i varje fall) är mina Devil'sfoodmuffins. Dessa muffins bjöd jag faktiskt på i Tidningen Hembakat när de kom och gjorde ett hemma-hos-reprotage med mig, vilket var otroligt häftigt
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil'sfood cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Grädda i 45 - 50 minuter. Ugn 175 grader. Blanda kakao och kaffe. Rör socker och smör poröst. Tillsätt äggen ett i sänder och rör om väl efter varje ägg
Njut av både fint väder och godamuffins. Sådär härligt chokladiga och riktigt goda. Något smarrigt man kan bjuda på i helgen är dessa mjölfria chokladmuffins
I går bakade jag och lillkillen världens godastechokladmuffins. Det här receptet är det absolut bästa när det gäller chokladmuffins då de blir så där härligt sega och goda som i alla fall jag vill ha dem
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.