Inlägget Ugnspannkaka på nytt sätt- toad in the hole dök först upp på BakingBabies. Fräs den tunnt skivade löken på medevärme tills den får en gyllene färg, men inte är bränd
Som tillbehör till dessa är det jättegott att ha först smör och sen philadelphia ost samt att ovanpå osten lägga en klick med lemoncurd, alternativt blåbärs- eller björnbärssylt/marmelad
Idag på förmiddagen serverades en liten medelhavsinspirerad Brunch till några vänner. Man lyckas ofta inte med att hålla på med en massa rätter utan fokucera på några goda, så att du själv även hinner vara med
Är egentligen min Sour Cream gjord på Macadamianötter istället för cashewnötter som jag smaksatt med ett par matskedar Näringsjäst, lite citron, kalpressad olivolja, salt och peppar
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.