Bättre en lånad liten bild, än ingen alls. Jag råkar dessutom vara mycket förtjust i Falkeskogs matjesfiléer Att kunna publicera bilder på maträtter i förväg (det vill säga innan storhelger och dylikt), det är något som bara är förunnat mattidningarnas professionella matkreatörer och kockar, som har tillgång till bildbanker, eller planerar sina teman ett år i förväg
Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er. Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det
Det såg ut som att jag skulle bli utan mat, för jag klarar bara inte av att äta sardeller, som till 99% består av små otäcka ben (ni som tidigare läst om min fiskbensfobi förstår mitt dilemma)
Alltid samma dilemma på våren. Middagen igår var spagetti och köttfärssås, men jag bytte ut spagettin mot vitkåls- och morotspasta som blir minst lika gott
Så mitt Iphoto dilemma har inte lösts och jag fick efter ytterligare två vredesutbrott inse att mina bilder är förlorade för gott från denna värdelösa bildvisare
Jag är så otroligt glad över att perioden efter dieten gick så pass bra ändå, att jag lyckades undvika formnoja (jag tror vi snarare har ett omvänt dilemma inför nästa diet
Hur som helst så fick detta dilemma mig att testa olika recept och detta måste nog vara det bästa och godaste receptet hittills, så jag måste dela med mig av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.