IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta ut den och omslut den ialuminiumfolieoch låt den svalna i rumstemperatur. Inspirationen kommer från Kafé deluxe i Växjö där jag beställde rostbiffmedprimörsalladoch dragoncrème till lunch
Idag blev det grilladmajskycklingoch den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringari receptet, ärtskott glömde jag t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.