Inte så klassiskt men det blir jättegott och matigare. Men de där dagarna när jag tar mig till fiskbutiken och får tag i ett nät med stora fina musslor, då gillar jag att laga klassiska Moules Marinère
Koka upp ärtorna i en rymlig kastrull med saltat vatten. Soppan kan behöva lite extra vatten, beroende på hur mycket ärtorna sugit åt sig och hur hårt man kokar
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med. 2 dl vatten 2 st gula lök i bitar 2 st morötter i bitar 5 st enbär, torkade En god sås att ha till
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med. 2 dl vatten 2 st gula lök i bitar 2 st morötter i bitar 5 st enbär, torkade En god sås att ha till
Brukar alltid ta med några paket torra bruna bönor till Singapore i packningen. Bruna bönor odlas på Öland, där den kalkhaltiga jorden och de milda höstarna är en perfekt odlingsmiljö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.