Kan med fördel förvaras i frysen. Klä en form (jag använde en bakform 9 x 27 cm) med bakplåtspapper och tryck ut degen i botten. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Lag till tjälknöl (eller knul, som vissa envisas med att säga. (om du ska ha en smakrik dressing på i stil med nedan är de två sista ingredienserna ganska överflödiga)
Men visst är det trevligt att få något att tugga på medans man väntar på att maten ska bli klar. Serveras det förrätt tycker jag personligen att den på något sätt ska harmonisera med årstiden och resten av middagen
Min ålderskris fortsätter här hemma vilket innebär att månskensbonden tror att han kommer svälta ihjäl bara för att jag försöker laga mat med lite mindre fett i
Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.