Dinkelvåffla med spenatkräm och kallrökt lax
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2½ dl standardmjölk
  • 2 ägg
  • 1 dl kesella 1%
  •  
  • Spenatkräm
  • 1 lök
  • ½ vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 2 påsar bladspenat
  • á 80 g
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk mald svartpeppar
  •  
  • Servering
  • 300 g kallrökt lax

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.