Idag serverade jag dem till en quinoasallad - men jag har en biff över, och den ska jag baka ett bröd till i dagarna så att jag kan äta upp den som hamburgare
12 dl strösocker (kan minskas). 1Blanda skumtomtar, smör, socker och vispgrädde i en kastrull. 1Lyft av kastrullen från spisen och rör ner chokladen. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20 x 25 cm. 1Låt stelna och skär sedan i små bitar med en vass och varm kniv
Salt fetaost till söta gubbar och så mynta och pistage på det. salt och peppar. Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan
Nu är det dax att göra lite äppelkakor och annat gott av alla äpplen som ni har hemma i trädgården, eller gör som jag köp i butiken… älgen åt upp vårt äppelträd
Quinoa och jag är kompisar. Det trevliga, nyttiga, proteinrika grynet är ett bra alternativ till ris eller couscous och fungerar perfekt i matiga sallader
det tar bort beskheten som sitter i skalet) Skölj den färdigkokta quinoan i kallt vatten så att den inte är het och blanda den med resten av ingredienserna i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.