Alltså att doppa brödet i ägg- och parmesanröran, helt ljuvligt gott. Knäck över ett ägg i varje form, salta, peppra, lite bladpersilja och kanske lite rökt paprika, som är den godaste kryddan just nu, enligt mig
» E-postadress. Baugetternagör jag enligt nedanstående recept ochmed en teknik jag lärde mig på kursen på Solhaga stenugnsbageri, Tar en del tid i anspråk men väl värt besväret
Sist ut i kväll - men inte minst, med tanke på att det är fettisdagen i morgon. Creamy Smooth, Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Kaffekalas, alternativ bakning, baka allregifritt, baka glutenfritt, baka mjölkfritt, bakblogg, festliga bakverk, fika, fikastund, fröknäcks med quinoa, gluten-och mjölkfri morotskaka, gott till fikat, hemgjord granola, recept för vardag och fest, tofutti den
Och då är det bra om det är förberett innan medett hål i mitten av varje bricka. Om detta ser krångligt ut på bilderna så kan ni kolla in det här klippet, som visar väldigt bra hurman "stackar" en tårta
Jag har ärvt ganska stora och arbetsvilliga händer till min stora sorg, vilket gör att smått pillrigt jobb, med nålar och penslar och liknande går mig extremt mycket på nerverna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.