Jag ställde mig i köket och tänkte att jag var en italienare och freestylade med ingredienser. Jag plockade de största blad jag kunde finna på lotten och tog hem dem för att göra dolmar
I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
Börja med att skära bort locket på paprikan och skölj ordentligt i. Fyll paprikan med fyllningen, tänk på att inte pressa fyllningen eller lägga allt för mycket eftersom riset kommer att svälla upp
D Det bästa är ju om man är två eller tre tillsammans som lagar dolmar för hela arbetet blir så mycket enklare men är du själv så rekommenderar jag som sagt att du läser hela receptet noga innan du börjar med något annat
Lite tinade hemmaodlade hallon och blåbär serverade med den här fräscha yoghurtsåsen passar perfekt att servera som en enkel dessert eller som en lite lyxigare frukost
Tamatar raita – Indisk yoghurtsåsmed tomat, lök och kummin. Tomatraita med lök och kummin. Raita är en indisk yoghurtsås som kan innehålla grönsaker, frukt och/eller kryddväxter
Yoghurtsåsmed örter och äpple2 äpplen5 dl turkisk yoghurt2 dl färska, hackade örter, t e x persilja, basilika, timjan1 vitlöksklyftasalt och pepparSkala och kärna ur äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.