Idag är det Fars dag med allt vad det innebär. Min och Malins pappa är knasig som få och väldigt snäll, man vet att han ALLTID kommer om man behöver honom
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag imorgon. Därför tänkte jag bjuda er på mitt absoluta favoritrecept på kladdkaka, nämligen denna daimkladdkaka
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Idag kommer det som vanligt ett recept, det blev en Kreolsk gryta stark men väldigt god
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Björn Frantzén erkänner att han egentligen gillar det som brukar kallas ”skräpmat”, men dotterns sjukdom har fått honom att också förändra sina egna matvanor
Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott. Idag har det varit bad från klockan 9,30 till 15,00 oavbrutet i vattnet med massor av grejor som vi har dragit med oss, det får nog snart bli en liten kärra att dra alla prylarna med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.