Rör ihop filmjölk, honung och lingonsylt och blanda ner i de torra ingredienserna. Blanda alla torra ingredienser inklusive de hackade valnötterna i en bunke
Söndagslunchens förrätt blev ensvensk klassiker med enenkelliten tvist, i form av ensmakrik ost. Skagenröra är fantastiskt gott samtidigt som att det är lätt att förbereda och alltid är ett välkommet tilltugg eller förrätt
Men just dennagången blev den lite extra vuxenoch mustig i smaken. Som vanligt har jag bara lagat dennavariantenen gång, det är så jag gör varje gång, varierar mig
Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Riv mandelmassan och blanda med övriga ingredienser. Börja med fyllningen. Tillsätt ägg, sirap och salt. Smula jästen i en bunke och rör ut i den kalla mjölken
Jag ville undvika både glutenoch stärkelse, därav valet av psylliumfrö (fiberhusk) – och det gav alltså biffar som är saftigamen utan att för den skull falla sönder
Ingredienser Fröknäcke Recept av Magnus Johansson här på wgs. se Friterad schalottenlök 2 st schalottenlökar 2 msk vetemjöl ägg 3 msk ströbröd Råbiff 300 g biff av innanlår olivolja, några droppar 2 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 5 cm selleristjälk salt peppar
Och – vi är nog beredda att hålla med. Ordet paleolitisk kommer från den första och överlägset längsta av de tre tidsperioderna av stenåldern som kallas Paleolitikum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.