Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra
Idag firar jag och sambon 3 år tillsammans, hurra för oss. ). Det ska vi fira med restaurangbesök på Wasa Allé ikväll, och med att bära flyttkartonger imorgon (jippie
Apelsinbiskvier20 st200 g mandelmassa1/2 dl socker1 äggvita100 g smör1 dl florsocker1,5 apelsin (skalet)1/2 msk apelsinsaft1 tsk vaniljsocker1 äggula100 g mjölkchoklad1/2 apelsin (skalet)Riv mandelmassan och rör ihop den med socker och äggvita till en smet
Ugn 175°. Hacka chokladen. Riv mandelmassan och blanda med ägget. Rör i socker, kokos och chokladhack. Klicka ut kakor av smeten på en plåt med bakpapper
Jag har blivit gammal, jag erkänner. Jag hade glömt hur gott det kunde vara med milkshake. Men kanske att majoriteten av de milkshakes jag sörplat i mig helt enkelt inte varit så goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.