Blanda samman olja, soja, pressad vitlök och dragon. Idag står det kyckling på blogg-menyn. Kyckling är nog den råvara som går åt mest här hemma i alla dess utföranden
Stek på dem lite och krydda med dragon på burk. Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
salta, peppra och krydda med paprikapulver och dragon under tiden du bryner kycklingen. Kyckling 4 port. 4 st kycklingfiléer. 2 tsk dragon. 4 st kycklingfiléer. 2 tsk dragon
Grovhacka resten av dragonen och blanda med äppelbitarna och schalottenlöken. En saftig kyckling med krispig yta som tillagas i ugnen med både potatis och grönsaker
Dragon. Skär en ficka i varje kycklingfilé. Dragon. Stek kycklingen så att de får yta. Lägg tillbaka kycklingen och låt ligga och puttra i såsen tills de blir genom kokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.