Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
Häll upp i ren flaska om den inte ska användas på dirren. När gästerna kommer eller suget av en drink faller på blanda så stark man vill ha, fyll upp glaset med fruktsoda/sprite/sockerdricka
Jag har en hel lista på saker jag vill göra när jag reser tillbaka - en del saker kommer att få vänta till jag reser med större barn men här kommer inspiration till er som ska göra Vietnam och intevillmissa något
Den som vill prova alla de här sätten att äta musslor kan åka till Cadimare, mellan La Spezia och Portovenere, där de har en musselfestival under helgerna i juli månad
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.