Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Lägg de torra ingredienserna i en hög på bakbordet eller blanda dem i en skål. Ingredienser. Arbeta ihop ingredienserna till degen i en matberedare eller på arbetsbänk
Trots frugans skeptisism baserat på minnen från bamba blev det en riktig hit, även om jag kanske för min egen smak skulle vilja öst på lite mer med det lite mer ättika i den sötsura såsen för min smak
Garnering. Servera grädde eller vaniljsås till. Den här kakan börjar man först att göra garneringen. Man kan byta ut ananasen mot päron eller persikor om man så vill
Skulle testa detta recept som skulle bli lakritsfudge, tänkte mig sådanadära som finns bland lösgodiset, Lonka, de fyrkantiga lakritsfudgebitarna, himmelskt goda
eller gullök. Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
) Häll fingervarmt vatten, olja och salt i en plastskål eller rostfri skål. ) Rulla varje del till en bulle för småfranska, till smala längder för pain riche, och ställ på plåten
Nu använde jag ytterlår av nöt den här gången, grytan går att göra med nötkött, kalv, fläsk (tex fläskkotletter) eller till och med kyckling, det är ju liksom såsen som är grejen här…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.