Drottningholmslimpa
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 bröd
  • Dag 1 kväll
  •  
  • Surdeg
  • 100 g (1 dl) Råsurdegsgrund
  • 300 g (3 dl) ljummet vatten
  • 180 g (3 dl) rågmjöl
  •  
  • Skållning
  • 300 g (4 dl) hela dinkelkorn eller helt vete, jag använde fyrkornskross istället
  • 600 g (6 dl) vatten
  • Dag 2 morgon
  • Surdegen och dinkel/vetekornen från gårdagen
  • 450 g (4 ½ dl) vatten
  • 300 g (5 dl) rågmjöl
  • 500 g (8 ½ dl) rågsikt
  • 20 g (1 msk) salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.