Torka av filéerna och krydda med salt och peppar. 800 g kycklingfilé. Marinad 1. Blanda samman soja, olja, pressad vitlök och sweet chilisås i en plastpåse
(ca 6 port) 1 fläskytterfilé Marinad 1. 1 fläskytterfilé. Ett recept jag fått som blev gårdagens middag. Passar perfekt på ett buffébord också och går att förbereda och servera kallt om man vill
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Putsa fläskfiléerna fria från hinnor. Ta upp filéerna och häll bort marinaden. fläskfiléer à ca 600 g. Lägg ner filéerna i marinaden och förvara kallt cirka 12 timmar. Skiva filéerna ganska tunt och häll över marinad 2 några timmar före serveringen
En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Skiva kycklingfilén när den fortfarande är varm och lägg upp på serveringsfatet
Ett bland de mest sökta och visade recepten här på bloggen är dubbelmarineradfläskfilé. Färgad av en period där aisatiska smaker från lime, ingefära och chili har dominerat min matlagning ville jag därför uppdatera min marinad och göra fläskfilén lite hottare och modernare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.