Smaka av med salt, peppar och olivolja. 1,2 kg fläskfilé. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten
Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna. När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Smaka av med salt och peppar. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll av vattnet och blanda skalet med citronjuicen, oljan, rosmarinen, vitlöken, saltet och pepparn. I helgen som kommer ska jag göra en helt underbar fläskfilé som stod på midsommarbordet
Blanda oljan med lime, chili, rödlök, hackad basilika och honung. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.