Jag är jättenyfiken för jag har ingen aning om vad Bella och Liselotte kommer att lägga ut i veckan. Anna Hallén står för recept på denna wrap, man kan fylla den med vad man tycker är gott
När vi var på kalas hos bror med familj hade min svägerska gjort en kolabakelse. Alternativ som Liselotte gjorde, grädde först och bananer som dekoration
Liselotte Forslin. Det här urmumsiga receptet på smörstekt gösfilé med kantareller, västerbottenost, pocherat ägg och örtslungad potatis kommer från Fiskeläget
Receptet kommer från ”Smart & gott” (Kakao Förlag) av Liselotte Forslin. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar
Text Liselotte Forslin. Avsluta med balsamvinäger och låt det sjuda ytterligare en minut. Blanka av med en tesked smör och smaka av med salt och peppar
Recept Liselotte Forslin. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt och peppar och häll över. Blanda rucola, körsbärstomater och oliver med lite olja, salt och peppar
Men jag tror att detta stämmer rätt bra med hennes recept ändå. Men håll tillgodo med hur det kan se ut hos mig när vi ätit klart - nu är det dags för disken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.