Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker riktigt ljust och pösigt. Mosa bananen och rör ner den i äggsmeten tillsammans med mjölk och avsvalnat matfett
Smörj mandelformarna med smält smör. Skålla mandeln. Lägg mandel, bit-termandel, socker och vaniljsocker i skålen till matberedaren med kniven monte-rad och kör till ett mjöl
Rör smör och socker smidigt. Tillsätt äggulan. Blanda mjöl, kakao, salt, vaniljsocker och riven choklad och rör ner i ägg- och sockerblandningen och rör ihop till en deg
Dumlekakor, 24 st200 g smör1 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver24 folieformar12 st dumlekolor1 ask noblesseRör smör och strösocker, blanda ner vetemjöl och bakpulver. Dumlekakor, 24 st
Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.