Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Jag hade tänkt mig dom här nya med pepparkakssmak, men dom fanns inte. Vi skulle göra muffins idag, som Albin vår son säger "sockermuffins" och då kom jag på att vi kunde göra dumlemuffins
Dumlemuffins. Helgen har jag uppbokat med en massa trevligheter men jag hoppas att jag ska hinna laga lite god mat också, något jag tyvärr inte med så mycket på vardagarna just nu
De här muffinsen kallas också kolamuffins eller muffins med dumlekola. 1 dl florsocker med chokladsmak1 msk vattenEn krossad dajm eller dajmkulor eller strössel eller liknandeGör så här. Fyll formarna till ca 3/4 med smet
Jag har gjort dumlemuffins förut. Pudra med lite florsocker vid servering. Men sen såg jag ett tipps om nobless på toppen och jag kände att jag var tvungen att pröva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.