Blanda mjöl, vatten och ägg och arbeta degen ca 5 min, helst i degblandare eller matberedare. Vira in degen i en fuktig handduk eller plastfolie och låt vila i kyl 45-50 min
4 400 g kycklingfärs 1 paket won ton-plattor (skins) eller Goyza (finns frysta i asiatiska butiker) alt gör din egen dumplingdeg 1 ägg 2 vitlöksklyftor 3 cm riven färsk ingefära 1 msk finhackad koriander 1 röd chili salt Till servering hoisinsås Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Efter att jag blandat färsen formar jag den till små bullar som jag slår in i dumplingdegen, sedan steker jag dem i sesamolja och äter med ris och vegansk kimchi
Innan du ger dig på projektet med att göra egen deg från grunden, köp färdigkvavlad dumplingdeg. Sofia Feldings Instagram är ett bevis på att det varken behövs en svindyr kamera eller avancerad matstyling för att driva ett inspirerande konto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.