DURUM TILL HELGEN
MARLÉNES GODBITAR
MARLÉNES GODBITAR
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 550 g uppfriskad vetesurdeg
  • 700 g vatten
  • 1100 g ekologiskt vetemjöl
  • 250 g durumvetemjöl
  • 35 g havssalt
  • 3 gånger till runtom tills att degen känns riktigt spänd. Låt degen vila 30 minuter & upprepa vikningsproceduren. Täck över med plast, in i kylen & låt jäsa i
  • 275 grader under
  • 1 timme Under tiden får bröden acklimatisera sig i rumstempereatur
  • 20 minuter eller tills innertemperturen är
  • 96 grader Glöm inte att slänga in några isbitar i en liten form i botten av ugnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.