Easter is here and that means. Easter … Continue reading → . 10% Eastereggs, 30% Easter cooking, 25% candy, 30%, the start of many days off in the next few months, and 5% Jesus
the talented young lady Malin Sönegård, who came up with the recipe for the nests. But before I show you how to make them, I'd like you to meet the co-creator of this raw dessert
Iallafall, dagens brunch blev klassikern eggs Benedict – utan bröd dock. Snabb Hollandaisesås, 2-4 portioner. 4-6 St per person är lagom. Koka upp en djup stekpanna med vatten, salta lite, tillsätt sparrisen och förväll ca 4-5 min. 1-2 pocherade ägg per person räcker när nån har massor av andra tillbehör. Salta vattnet och slå på ca 1-2 msk vinäger
Eggs Benedict 4 personer 4 english muffins lite spenat, gärna färsk, hackad och stekt 8 bitar skinka 8 ägg, pocherade Hollandaisesås gräslök för garnering (Spenat finns inte med i klassiska Eggs Benedict, utan i Eggs Florentine
Djälvulsägg - Deviled Eggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Nästan varje gång jag var i New York när jag var flygvärdinna beställde jag denna favorit-brunch. Idag är det den klassiska Eggs Benedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får
Gissa vad de är baserade på - jo, kidneybönor. Bönor är underskattade ingredienser som verkligen kan ta rawfood bakning till en ny nivå - det vill säga en himmelsk nivå
Add boiled eggs, green peas [I used frozen] and mix. Serve egg curry with any bread of your choice. Add chopped onions now and cook for 2-3 minutes or till they start turning light brown in color. Cover the pan again and cook for another 6-7 minutes. Simmer the curry for 5-6 minutes on medium-low heat. 5 large eggs, boiled. 4-5 peppercorns. 3-4 garlic cloves, chopped and then crushed
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.