I dagens Metro tipsar vi om hur man gör sin egenfärskost (eller nja, det är meningen att vi skall tipsa om det, men någon har tydligen missat att skriva ut det mest väsentliga
Att göra egenfärskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör. Att passa på att göra färskost medan ramslöken står i backen är ett måste för mig
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste till fredagsfilmen. Satsa på bättre alternativ i skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. Degen kan göras dagen innan och sedan förvaras i kylskåp
Med en mormor född i Västerbotten med 16 syskon, en farmor från krösamosets och ostkakans Småland, och en mamma som fött en hel familj med hemlagat, så blir mat väldigt viktigt
Hemlagad färskostHemlagadfärskost är verkligen lyx för liten slant- och arbetsinsats. Nu har du en god naturell färskost som passar lika bra på frukostmackan med en skiva tomat som istället för smör till middagsbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.