Ta upp degen på mjölat bord och forma till bollar. Så smidigt, gott ochnyttigt. Ett ledord för att klara hushålls- och vardagspusslet är att FÖREBEREDA
Degen kan göras dagen innan och sedan förvaras i kylskåp. Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
och inget märkvärdigt var det egentligen. Vi gav oss även på att göra egen bearnaisesås. En lördag i slutet av juli (nästan) och det gör inte annat än regnar
Nu finns Fibersirap som en ny produkt på svenska marknaden, vilket innebär att du kan tillverka egna barer, bakverk och annat som smakar sött och gott och som innehåller väldigt lite socker
Idag blev det nytt glassexperiment och jag är nästan ännu mer nöjd än förra gången. Idag blev det en burk med vaniljglass och en med chokladbitar och hemmahjord chokladsås i
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Äntligen - nu har jag testat att göra en egen marsipanöverdragen tårta. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.