Jag uppskattar särskilt versionen gjord medlax i stället för skinka. Idag är det den klassiska EggsBenedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får
Börja med hollandaisen som tar längst tid. För några dagar sedan gjorde vi eggsbenedict till frukost. Smaksätt med pressad citron, salt, vitpeppar och en nypa cayennepeppar om du vill ha lite sting
Det är ju lite meckigt däremot och lite moment som är lätta att misslyckas med. EggBenedict är en så fantastiskt god frukost/brunch rätt som jag gärna tar om hotell erbjuder det eller om det finns som brunch
Klassiska "eggsbenedict" består av bröd med pocherade ägg, hollandaisesås och skinka. Det här är nog inte de snyggaste pocherade ägg du har sett, men jag kan med handen på hjärtat säga att den tillhörande Hollandaise-såsen är den godaste sås jag har smakat
Den klassiska eggsBenedict görs med skinka eller snarare ofta canadian bacon men jag föredrar den här versionen med rökt lax och spenat som tillsammans med de pocherade äggen och den smörlena hollandaisen blir till smakharmoni
Sara från bloggen Wilderness tipsade om en genial metod med stavmixer för få till en hollandaise utan att hålla på med sjudande vattenbad och hej och hå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.