Men jag behövde inte dra iväg i regnet, passet blev nämligen inställt. Ikväll hade jag bokat in mig på danspass, men jag kan villigt erkänna att jag inte var sugen på att lämna huset i det ruskväder som vi har idag
I söndags var jag inställd på att bara äta lite frukostgrejer till middag (eftersom det som sagt är det bästa som finns), men sen närmare kvällen kom jag på lite halvt i panik att jag ju faktiskt behövde matlådor till början av veckan
I ett synnerligen kreativt ögonblick så kom bagerskan i köket på att det borde finnas ett friskt, syrligt och lite fruktigt tillbehör att servera till kakan
Men vet du vad, det behöver du faktiskt inte. Ofta brukar listorna över julmat innehålla fem olika typer av kållådor, en massa julgodis och kakor, och inte minst vara väldigt tunga på salladsfronten
Ni förstår inte vilket kaos det var när jag skulle baka det här tunnbrödet. Mitt i allt ”imorgon flyger vi till Nice”-kaoset fick jag för mig att ”vore det inte gott med lite tunnbröd” såhär på kvällskvisten
Alla hjätans dag är perfekt att fira med lite heta skaldjur. Från början var jag helt inställd på lite vittvins kokta blåmusslor men det visade sig svårfunnet såhär lite "på landet"
Så när vi var på eh. Svensk husmanskost. Fina svenska råvaror. Svenskt öl och vin. Just nu gäller det nämligen att bjuda på svenska godbitar, eftersom mannen och hans syster är här för att känna å klämma på så mycket som möjligt av vår nordliga kultur
Nästa vecka åker vi till Idre och jag måste leta upp alla nödvändigheter som man måste ha med sig när man ska åka skidor - skidbyxor och skaljacka, till exempel, som ligger, eh, någonstans
Samtidigt man kan välja grönsaker som innehåller väldigt få kolhydrater som blomkål, broccoli, grönkål eller spenat och göra mycket mer spännande och kolhydratfattiga maträtter
Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos. Servera med valfritt tillbehör. God förmiddag FREEEEEEEDA. Här hemma är det fortfarande snorigt, hostigt och renoveringsstök (och min stukade pekfinger gör fortfarande ONT
Ingredienser2 pkt risnudlar1 gul lök2 st röda paprikor1 röd chilifrukt1 burk böngroddar6 dl färdigskalade räkor5 msk fisksås1½ msk socker4 äggfärskpressad limejuice från en limehackade jordnötterhackad färsk korianderKoka nudlarna enligt förpackningen, häll av och skölj i kallt vatten
Jag önskar ibland att jag kunde sova lite längre på helgerna, men det verkar som jag har en inbyggd väckarklocka som dessvärre alltid är inställd på samma tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.