Vispa ägg och socker luftigt. Rör om tills smeten är jämn och slät. Klicka ut 3 msk vardera till små plättar i stekpannanoch stek i smör eller olja på svag värme
(alla ingredienser är självklart ekologiska). Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Inte helt vanligt i den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
Här kommer ytterligare ett smarrigt recept på en helt igenom ekologisk smoothie. Mixa rubbet och njut. 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell eller kefir (jag använder ekologisk zoygurt). 1/2 dl ekologisk mjölk (jag använder ekologisk havremjölk). Recept från Urtekram 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell. 1/2 dl ekologisk mjölk
När lillebror sov middag passade jag på att göra färdigt mina ekologiskaoch sockerfria smoothieglassar som jag påbörjade härom dagen när vi fick smoothie över
Ekologiskt. Innan du bakar med surdegen är det viktigt att den är aktiv och bubblande och inte för sur, den ska vara lätt och fräsch om du smakar på den, bara en lätt syra
Det firade jag och Milo genom att göra lite frukt glass. ) Denna läskande fruktglass/sorbet tar endast några minuter att göra och du behöver endast 2 ingredienser. 4 st kiwiCa 200 g jordgubbar (frysta el färska)Mixa kiwin och jordgubbarna försigLägg fruktmoset i en isglassform, knacka lite lätt i bordet så ev luftbubblor försvinner
Ost-skinka -tomat -persilja och basilika-paprikapulver-salt och peppar. Vatten och honungsmelon i bitar, jag pressar lite limesaft över och det blir en god sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.