Såsen blir krämig och gräddig med smak av tomat och örter. Koka pastan under tiden och sila av. 400 g pasta avvalfri sort (gärna farfalle, fussilli eller penne). 200 g riven ost avvalfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt). Relaterade 6 portioner 400 g pasta avvalfri sort (gärna farfalle, fussilli eller penne). 200 g riven ost avvalfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt)
En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. 6 st potatisar av fast sort. 0,5 tsk gurkmeja (valfritt). 6 st potatisar av fast sort. 0,5 tsk gurkmeja (valfritt)
Låt fyllningen svalna något. Rör ut jästen med lite av vätskan tillsätt sedan resten av vätskan. Rör ner de övriga ingredienserna men spara lite av vetmjölet tillutbakningen
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
smör, salt, peppar och någon valfri ört att garnera med. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.