Sätt ugnen på 125 grader. Häll äggvitor och socker i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa 5-10 minuter till en blank och fast smet
Här kommer ett riktigt smarrigt bröd som bakas i lergryta. Trots namnet så ska jag inte ta åt mig äran, receptet har jag nämligen fått av en vän med samma fina namn som jag
Jag brukar alltid bli missnöjd när jag gör maränger. Ofta blir det bubblor på ytan och de brukar bli bruna i färgen, men den här gången blev det alldeles toppenbra
. Jag har snöat in mig lite på dessa mugcakes/muggkakor som man gör i mikron i en mugg och efter att ha testat en hel massa recpet på nätet så har jag mixtrat ihop ett eget som jag bara älskar
Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Hej. Hoppas ni mår bra. Jag ska snart iväg till en kompis i Göteborg, men först så tänkte jag dela med mig av receptet på några riktigta mumsbitar som jag gjorde igår
Vispa äggvitorna hårt och tillsätt florsockret under fortsatt vispning. Vänd ner chokladen. Fördela massan i 10-12 små folieformar, fyll nästan ända upp
en av våra favoriter är franska chokladmaränger gjorda på minst 70% mörk choklad. När vi har födelsedagskalas i vår familj, vill vi gärna frossa i kakor
Emmas Paleo Kladdkaka Delux . Hej. Idag har tidningen Mat & Hälsa vart på besök hemma hos mig, SÅ kul. Vi har lagat massa mat och fotat träningsbilder i skogen mellan stockar och stenar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.