Men först till köttet. Passade på att göra en gratäng som blev såååå gooood. Melon & ruccolasallad. Mmmums vad gott det blev, har fortfarande kvar av min eko potatis
Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Och framförallt äta den. I. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakareicentrala Toscana
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.