Citrontimjan är det enda jag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändå en fräschör till rätten
Krydda denmed dina favoritkryddor, fyll denmed färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Inte var det någon som brydde sig om fluffiga rågsurdegsbröd med stoooora hål i då inte. -)Brödet nedan kan jag tyvärr inte skryta med att jag bakat utan det är vad som mötte mig en solig, härlig och ledig lördag i Santa Barbara i början av mars förra året
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till medtvätten
I alla fall testa att baka den här pajenmed ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Det visade sig vara den första guidade turen de höll så det var kul att få vara med på premiären. Om du, som jag, använder en panna med "släpp-lätt-beläggning" behöver du inget matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.