Men nog om detta vi får göra så gott vi kan, kommer nog att bli endel. Dela med dig av inlägget. Jag har blivit lärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Och jag får nog allt erkänna att jag ären chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av denhärgodbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jag menar choklad kan man aldrig få för mycket av
Visste ni förresten att det går alldelesutmärkt att frysa mozzarellaost. Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid dennatiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Var inte rädd för att ha medelhög temperatur. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Jag lagade dessa rullader till den Matkreatörskväll jag deltog i för en dryg månad sedan. En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Nu när det äntligen går att skörda rabarber tänkte jag att jag istället för att baka eller laga dessert av rabarbern kunde använda den i matlagningen
Den blir krämig och alldeles underbar i smaken av ett rivet äpple, äggula och liten klick smör. Jag har en specialare när det gäller Mannagrynsgröt som vi bara älskar här hemma
Vad ären Spansk sallad. En Spansk sallad skulle ex ha. Glöm inte att mat är kultur arv=). Eftersom detta är något som egentligen används mer i latinamerikanska sallader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.