Nu är det hög tid för enuppdateringi det Mårtenssonska köket, det kan ju inte stå "hej på er denna annandag" itid och evighet när man kikarin här, vi är ju faktiskt framme vidlillenyårsafton
Menvi tyckte att det lät gott och tänkte testa det som förrätttillsammans med lite bröd. Tanken var nog att man skulle ha det som tillbehörtillgrillat(
bakblogg, inredningsblogg, jättegod svamprätt, krämig kantarelltoast med parmesan och persilja, markus aujalay, matblogg, svampförrätt, svamprätt, svamptoast med persilja och parmesan, systrarna m, systrarnam, ta vara på svampen
Så här beskrevs förrätten på Biobloggen/Aftonbladet. Ibland när jag går igenom gamla recept/inlägg här på bloggen, inser jag att det är många jag helt har glömt bort
Förrätten blev nog enfavorit som jag själv verkligen kommer att göra. Igår var jag och Elsa på födelsedagsmiddag hos Karin, som hade lagat enfantastisk trerätters middag
Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta enförrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.