Vi utsätts hela tiden för gifter från föroreningar, felaktig kost som socker och stekt/friterad mat, läkemedel, tobak, alkohol, avgaser, amalganfyllningar, stillasittande arbete osv
Här är en av de enklarebuffé/tapasrätterna, men ändå sååå god. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Skiva älgköttet tunt och lägg på enportionstallrik eller hela köttet på buffétallrik. I höstas fick vi en älsgstek av en vän när vi var på min sambos landställe i Dalsland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.