Igår kände jag mig ovanligt trött och frusen på jobbet. Jag tänkte inte så mycket mer på det, men kan ju säga att det var tur att jag bara hade en halvdag att arbeta på plats
Idag är det en hel del på den där to-do-listan. Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga ensenare lunch
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Jag köper ibland hem ingredienser som jag inte har någon direkt plan för och sedan får jag se vad det blir
Fick ett mail på förmiddagen idag där det kort och gott stod. Därefter följde en rad ingredienser. Med de ingredienser som fanns med där var jag inte svårövertalad
Det har tydligen cirkulerat vissa rykten i vår stad om att denna långhelg skulle ägnas åt storstädning i Mårtenssons vindsutrymme, men vi lovar - det är bara rykten
Koka quinoan enligt anvisning på paketet. Skala vitlöken och pressa ner i havresmeten. Tillsätt ägg, timjan, basilika, chiliflakes, salt och peppar och slutligensojafärsen
Panerade lax i pankoströbröd och stekte i vår nya stekpanna, från Kökskungen, ceramic line. Den är så sjukt bra, ingenting fastnar så den kräver minimalt med fett
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.