Det är snart dags att knåpa ihop den första semlan – och för det krävs en god slät bulle. Dessa goda bullar gör jag normalt sett ganska ofta men nu var det ett bra tag sedan
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Lite som det var i somras faktiskt, när helgen kom försvann solen. Lars hade utomhusprojekt på agendan i dag, som nu inte blir av på grund av det här vädret
Här är en trevlig och snabbfixad variant med grönkål, apelsin, oliver och granatäpple. En riktigt härlig smakblandning med både sälta, sötma och syrlighet
Det behöver ju bara vara något litet, som t ex den här gubbröran serverad i ett litet snapsglas, enliten aptitretare som genast sätter igång smaklökarna
En morgon förra veckan när jag satt och myste i mitt varma kök, och gladde mig åt att inte behöva vara ute i det kalla, regniga höstrusket, fick jag ett sms från vår yngsta dotter
Supermat för familjen. Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
I går var det ingen vanlig dag, för då var det Jacks födelsedag HURRA HURRA HURRA. Jack är eninbiten Cars-fantast och har redan som treåring ett gäng Cars-bilar
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gångmen det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenast lite roligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.