En efterrätt värdig finrestaurangen blev det goda resultatet. Det är inte ofta vi äter efterrätt, men idag låg enmogen, färsk ananas och pockade på uppmärksamhet på köksbänken
Jag tänkte faktiskt tipsa er om en riktigt god efterrätt. Kram och god natt, Malin. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
En av de godaste kladdkakorna ever. Du kan gott ta två påsar saffran så blir det säkert ännu godare. I torsdags blev det vit kladdkaka med saffran ❤️ Här kommer receptet
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Det är gott med något sött efter matenmen det behöver inte innebära massa socker och kalorier
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i en fantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
La den i en smord ugnsfastform och hällde över en sås gjord på stekt rökt sidfläsk som jag hällde grädde över och lät grädden samla ihop alla goda smaker från fläsken och bli aningens tjockare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.