I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Så när jag lagade dennahöstgryta med kyckling och svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Idag fick tonfisken och tomatkrossen göra sällskap i enhärligt kryddig och smakrik sås, som tillsammans med squashpasta blev en riktigt god, fräsch och mättande lunchrätt
Enhärligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Bryn bitarna i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, fräs i stekpanna tillsammans med ananasringarna skurna i bitar samt russin
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.