Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Skär päronen i klyftor och bryn dem på svag värme i smör tillsammans med socker och mandel
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Tärna kycklingen och stek denmed salt och peppar. Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Ät tillsammans med ett gott bröd =). Här kommer ett tips på en härlig frukost som man gör i en och samma stekpanna och som har massor av goda saker i sig
Vispa äggvitorna medhälften av sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Alltså beslutade jag att göra en helt ny variant som förhoppningsvis kunde falla samtliga i min hårda jury i smaken
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Efter frukosten idag, som bestod av tonfiskröra med kokt ägg och ostsmörgås,. Smaka av med salt och. Efter cykelturen tog jag en stund på yogamattan och mjukade upp mina leder
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar medden dyraste ingrediens…
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Lägg bitarna med skinnsidan upp på en plåt. Smaka av med salt och peppar. För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.