KommenteraAvbryt svar. Perfekt till Nyårsmenyn eller festen. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Ett obligatoriskt besök på matmässan ”Passion för mat” fyllde större delenavdagen. Annat var det förra söndagen då vi togossen sväng till havetochmatfotograferade lite i solen
När jag går upp ungefär samma tid och äter frukost, oavsettom det är helg eller inte blir jag piggare fortare, jag får mer gjort på dagen, jag är trött på kvällenochsomnarfortochsover sedan tungt
När man njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnenochen ledig helg. Ska visa er några av dem senaremen först tänkte jag ge er receptet på den krusbärspaj som jag bakade tillsammans med enav våra elever i går
Vispa upp allt från bottenoch sjud sedan på låg värme och smaka av med salt och peppar. Som tillbehör gjorde jag hasselbackare av både potatisoch palsternacka
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.