Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket. Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Enav mina kollegor prenumererar på enmatkasse från Viktväktarna. När vi skulle åka ut till landet lite senare än vanligt förra fredagen och behövde engodmaträtt som gick snabbt att laga var ju valet nästan självklart
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen. Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans med kanelstänger och nejlikor vilket gavdrinkenen hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
En väldigt god variant jag har snöat in på är fazer rågform med mosad avocado, salt och peppar. Fazer Rågform med mosad avocado, salt och peppar Tänk vad man kan göra meden skiva bröd och lite pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.