Enenda smet, ändå blir resultatet enkaka med två lager. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med Dulce de Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Låt kakan kallna. Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Slängde ihop dennakladdkaka istället. Till killarnas lycka för nu finns det kakor i frysen. När jag hade tjejträff sist så misslyckades jag med efterrätts kakan
Kakan ska stelna och spricka på ytan, men inuti ska den vara lös och kladdig. Jag testade flera olika recept, en del blev för torra och andra för kladdiga
Ok, då kommer receptet på den kanongoda kakan som jag bakade i går. Skala kärna ur och skiva eller tärna äpplena och lägg i en bunke med socker/kanelblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.