Imorgon träffar vi dem när de packar upp sitt kök och då har jag många frågor, välkommen in och läs påbloggen redan imorgon kväll om du vill vara med bakom kulisserna
Fyll påmedvatten så att det täcker precis. Jag kan med andra ord inte tänka mig ett bättre valt tillfälle att göra en remake av densvenska klassikern dillkött
Koka upp gräddenpå svag värme med både vaniljfrön och stång i. Jag tycker det är så himla trevligt att ha gäster påen vardag, det liksom förgyller veckan på något sätt
Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senapmeden skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare påhusmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
* Häll påvatten och rör ihop snabbt till en deg. Egentligen är jag ingen paj-person men om man fyller dem med exklusiva råvaror kan det vara riktigt gott som tillbehör
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Lägg tallrikenpå tortillan och vänd denmed stekpannan. På många geniuna barer i Spanien får man in en tapas, t ex bröd och aioli, när man beställer in ett glas rött eller en öl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.