Glutenfritt,. Så vi flyttade vegetarisklördagtillidag. Middag,. Det blev lite omplanerat ihelgen då Märta bestämt att de skulle grilla hamburgare på hennesbiokalasigår
Idag har vi haft en underbar lördag på alla sätt. Har precis nattat dottern och maken har nog snart nattat sonen så vi kan fixalite snacks och drickatillhyrfilmen
Just det här brödet passar särskilt bra att baka enlördag, eftersom förberedelserna passar fredagen och för att det tilllördagenblir både goda frukostbröd och middagsbröd
Lördagen var inteen dag som på minstavis kommer att gå tillhistorien. Denna rätt ska absolut blandas samman precis när pastan är färdigkokt, och sedan omedelbart läggas upp på ett fat
Idag stod det soppa på menyn. Gott, starkt och nu är jag väldigttörstig. Skala morötterna och löken. Det var kalt ute och jag orkade helt enkeltinte halka/hasa/ åka skridskortillaffären
Sent framåt småtimmarna rundade vi av lördagen efter att ha avhandlat en uppsjö olikasamtalsämnen, ätit oss lyckliga och tacksamma på jordärtskockssoppa med räkor, lax en varmrätt i form av Biff Rydberg så god så man nästan dog lite, och denminstai sällskapet bad om ombackning och sist crème brûlée
Enriktigt skön lördag med andra ord. Idag har vi bara tagit det lugnt, skrotat omkringi myskläder, gått promenader med syster och svågers hund som vivarit hundvakter åt, fällt en tår i tv-soffan under slutscenenifilmen Mrs Doubtfire som jag och LIllantittade på, bakat pizza och en sockerkaka med fläderinkokta krusbär och lakrits
Äntligenledigenlördag. Tiden rullar på ,hinneringet nu för tiden, klipper jag inte hundar, så gör jag naglar, så galet kul MEN helt galet va man jobbar mycket, tur att jag har ledigten dag i veckan i alla fall,många söta som undrar varför jag aldrig uppdatera, mentiden har intefunnits bar
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.